Iklan

De Beste manier om vanuit Bali naar Gili Trawangan te komen

Bali Gids Tours
Tuesday, June 4, 2024 Last Updated 2024-06-05T07:37:50Z

Gili Trawangan is het grootste van de drie andere eilanden op het puntje van de Gili eilanden. De andere twee kleine eilanden heten Gili Meno en Gili Air. De Gili-eilanden bestaan uit drie eilanden, namelijk Gili Trawangan, Gili Meno en Gili Air. Het bekendste en meest bezochte vakantieoord van de drie Gili-eilanden is echter het eiland Gili Trawangan. De meeste buitenlandse toeristen en binnenlandse toeristen die voor langere tijd op Bali op vakantie gaan, zullen de tijd nemen om op vakantie te gaan naar het eiland Gili Trawangan Lombok. De vraag is nu: wat is de beste manier om vanuit Bali naar Gili Trawangan te komen?

Gili Trawangan Eiland

Gili Trawangan is een klein eiland gelegen voor de noordwestkust van Lombok. Het strand met wit zand en zeer netheid en kalm, blauw zeewater verwelkomt u bij aankomst op het eiland Gili Trawangan, Lombok.

Verder biedt dit eiland natuurschoon, vooral prachtige kustgezichten, zeer helder zeewater en nog intacte koraalriffen.

Deze natuurlijke schoonheid maakt het eiland Gili Trawangan tot een populaire bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in het prachtige uitzicht op het strand en het onderwaterleven.

Naast de aantrekkingskracht van het strand kunnen toeristen ook genieten van de levendige feestsfeer met bars en clubs, of kunnen toeristen er ook voor kiezen om te ontspannen op het witte zandstrand.

Op het eiland Gili Trawangan vindt u de schoonheid van de zee en een ongerepte natuurlijke omgeving. De schoonheid van het zeeleven op het eiland Gili Trawangan is de belangrijkste attractie die veel buitenlandse toeristen aantrekt. Toeristen kunnen tijdens het duiken zeeschildpadden, tropische vissen en kleurrijke koraalriffen zien in de diepe wateren van Gili Trawangan. Dit maakt snorkelen en duiken een van de favoriete vakantieactiviteiten op Gili Trawangan.

Daarnaast is het alsof u op een afgelegen eiland vakantie viert, want op dit eiland vindt u geen auto's, motoren of voertuigen met motoren.

De schoonheid van de onderwaternatuur

Als je van snorkelen of duiken houdt, moet je de schoonheid van het natuurlijke onderwaterlandschap van Gili Trawangan zien. Bovendien is de natuurlijke schoonheid van de onderwaterwereld op Gili Trawangan een van de redenen waarom veel buitenlandse toeristen altijd enthousiast zijn over een reis naar de Gili Lombok-eilanden.

Op het eiland Gili Trawangan zijn er veel duik- en snorkelbedrijven of exploitanten met gidsdiensten. Toeristen kunnen dus duik- en snorkeltochten op Gili Trawangan proberen, zoals die aangeboden worden bij Tanjung Benoa watersport.

Duikers zullen de schoonheid van het gevarieerde zeeleven van Gili Trawangan en de vele soorten koraalriffen kunnen zien. Het zeeleven dat je kunt zien omvat schildpadden, mantaroggen, rifhaaien en verschillende tropische vissen.

Een van de meest populaire duiklocaties in de wateren van Gili Trawangan is Shark Point. Op de Shark Point-locatie kunnen duikers waarschijnlijk zwartpuntrifhaaien en stierhaaien zien. Een andere populaire duiklocatie is de Meno Wall. In het Meno Wall-gebied kunnen duikers de koraalmuren verkennen en verschillende soorten zeeleven zien.

Cidomo en fietsen op Gili Trawangan

De transportmiddelen die op het eiland Gili Trawangan worden gebruikt, zijn fietsen en typische Lombok-paardenkoetsen, bekend als Cidomo.

Cidomo en fietsen zijn de belangrijkste vervoermiddelen op het eiland Gili Trawangan. Verder wordt Cidomo gebruikt voor het vervoer van mensen en goederen. Daarnaast is Cidomo een iconische attractie geworden op het eiland Gili Trawangan. Veel toeristen die op Gili Trawangan op vakantie gaan, rijden het liefst op een cidomo voor een unieke vakantie-ervaring.

Naast Cidomo zijn ook fietsen een populair vervoermiddel. Toeristen kunnen fietsen huren om de vele prachtige gebieden van het eiland te verkennen.

Het terrein van het eiland Gili Trawangan is niet breed en grotendeels vlak, waardoor het gemakkelijker is om per fiets te doorkruisen. Voor degenen onder u die het eiland willen verkennen, heeft u slechts ongeveer 2 uur nodig.

De meeste toeristen die fietsen, fietsen langs het strand terwijl ze genieten van het uitzicht.

Verder vind je op de Gili Trawangan eilanden geen auto’s of motoren. Anders dan op Bali zal één dag niet genoeg zijn om alle toeristische attracties op Bali te bezoeken .

Voor degenen onder u die nog nooit op vakantie zijn geweest naar de Gili Lombok-eilanden, raden we u aan het eens te proberen. Want het eiland Gili Trawangan is zeer geschikt voor een gezinsvakantie met kinderen.

De beste manier om vanuit Bali naar Gili Trawangan te komen

Voordat u besluit om vanaf het eiland Bali naar Gili Trawangan te gaan, zijn er verschillende dingen die u moet weten over vakantievervoer naar Gili Trawangan vanaf het eiland Bali. Het eiland Bali en het eiland Gili Trawangan worden gescheiden door de oceaan. Tussen Bali en het eiland Nusa Lembongan en het eiland Nusa Penida is het precies hetzelfde .

Er zijn verschillende transportmogelijkheden die je op Bali kunt vinden naar het eiland Gili Trawangan. Transportopties omvatten;

  • Snelle boten zijn beter bekend als fast boat.
  • Charter een privé snelle boot.
  • Openbare boot, de goedkoopste manier om vanuit Bali naar Gili Trawangan te komen.
  • Vliegtuig/helikopter. Een andere optie is om van Bali naar Lombok te vliegen en vervolgens vanuit Lombok per boot of veerboot naar Gili Trawangan te reizen. Vluchten van Bali naar Lombok duren ongeveer 30 minuten, gevolgd door een korte trip naar de haven en een boottocht van 15-30 minuten naar Gili Trawangan.

Dus welke vervoersoptie kies je om vanuit Bali naar het eiland Gili Trawangan te komen? Natuurlijk heeft ieder van u zijn eigen keuze, passend bij uw budget.

Specifiek op deze pagina bespreek ik echter alleen hoe je vanuit Bali met een snelle boot naar Gili Trawangan kunt komen.

Het gebruik van een snelle boot is de beste manier om vanuit Bali naar Gili Trawangan te gaan

Hoe kom je met een snelle boot vanuit Bali naar het eiland Gili Trawangan?

Met een snelle boot van het eiland Bali naar het eiland Gili Trawangan Lombok is naar mijn mening de beste manier om vanaf Bali naar Gili Trawangan te komen. Neem daarnaast een snelle boot van Bali naar Gili Trawangan, het transportmiddel dat het meest wordt gekozen door toeristen.

Snelle boten van Bali naar Gili Trawangan bieden verschillende vertrektijden. Afhankelijk van de snelle bootmaatschappij die u kiest.

Aan de andere kant zal de prijs door gebruik te maken van een snelle boot veel duurder zijn. Gezien uw comfort en veiligheid tijdens uw vakantie op Gili Trawangan Lombok is de prijs uiteraard geen probleem meer.

Over het algemeen is het gebruik van een snelle boot van het eiland Bali naar Gili Trawangan de meest comfortabele en populaire manier. Afgezien daarvan zijn er veel keuzes aan havens en snelle bootexploitanten waar toeristen uit kunnen kiezen.

Locatie van de snelle boothaven op Bali naar Gili Trawangan

De beste manier om vanaf Bali naar het eiland Gili Trawangan te komen is door een snelle boot te nemen vanuit een van de havens op Bali. De snelle boottocht duurt ongeveer 1,5 tot 2,5 uur, afhankelijk van de locatie van de vertrekhaven en de toestand van de zee.

Dus waar is de locatie van de snelle boothaven op Bali op weg naar Gili Trawangan? Op het eiland Bali zijn drie snelle boothavens met routes naar Gili Trawangan. Deze poorten omvatten:

  • Serangan haven in Zuid-Bali.
  • Sanur-strand.
  • Padang Bai-haven.

Vanuit de drie bovenstaande vertrekhavens vertrekt er elke dag een schema van snelle boten naar Gili Trawangan. Door de locatie van de snelle aanlegsteiger naar het eiland Gili Trawangan te kennen, kunt u een havenlocatie kiezen die dicht bij uw hotellocatie op Bali ligt.

1. Haven van Padang Bai naar Gili Trawangan

Als u vertrekt vanuit de haven van Padang Bai Bali naar Gili Trawangan, krijgt u veel keuze uit snelle bootbedrijven. Een van de snelle bootbedrijven in Padang Bai die vooral bekend is bij toeristen die naar Gili Trawangan gaan, is Eka Jaya Fast Boat.

Hoe lang duurt de snelle boottocht van Padang Bai naar Gili Trawangan? De snelle boottocht van de haven van Padang Bai naar het eiland Gili Trawangan duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Over het algemeen vertrekt het vertrekschema van de snelle boot in de haven van Padang Bai elke dag tussen 9.00 en 9.30 uur.

Hoe bereik ik Padang Bai vanuit het zuiden van Bali of vanuit het toeristische gebied van Ubud ? Als u via online media een snelle bootticket van Padang Bai naar Gili Trawangan bestelt, is de prijs van het snelle bootticket naar Gili Trawangan inclusief ophalen en wegbrengen van het hotel. U kunt dus de nacht doorbrengen in uw hotel en 's ochtends neemt u pendelvervoer naar de haven van Padang Bai.

2. Sanur-strand naar Gili Trawangan

Sanur Beach , een snelle oversteeklocatie vanaf Bali, is populairder voor overtochten naar het eiland Nusa Lembongan of het eiland Nusa Penida. Voor zover ik weet is er maar één bedrijf dat snelle bootovertochten verzorgt van het strand van Sanur naar het eiland Gili Trawangan, namelijk Scoot Fast Cruises.

Scoot Fast Cruises voor snelle boten naar Gili Trawangan is volledig operationeel en vertrekt elke dag. De vertrektijd van het strand van Sanur naar Gili Trawangan is om 09:30 uur met een geschatte vaartijd van ongeveer 3 uur.

3. Serangan naar Gili Trawangan

De derde snelle boothavenlocatie van Bali naar Gili Trawangan is de haven van Serangan. De meeste toeristen die comfort voorop stellen bij het oversteken van de oceaan naar Gili Trawangan en het eiland Nusa Lembongan, zullen kiezen voor een snelle boot in de haven van Serangan. Natuurlijk zijn de prijzen voor snelle boottickets iets duurder.

De locatie van de haven van Serangan is zeer strategisch omdat deze dicht bij vele beroemde toeristische attracties in het zuiden van Bali ligt. Zoals toeristische attracties Kuta , Legian, Canggu, Seminyak, Jimbaran, Tanjung Benoa, Ungasan, Uluwatu en Nusa Dua.

Voordelen van Serangan Haven

Wat ervoor zorgt dat veel toeristen de haven van Serangan kiezen als vertreklocatie voor snelle boten naar Gili Trawangan is omdat;

  • Snellebootbedrijven in Serangan bieden ophaal- en wegbrengdiensten voor hotels aan, die zijn inbegrepen in de prijs van snelle boottickets naar Gili Trawangan.
  • Het voertuigvervoer voor ophalen en wegbrengen maakt gebruik van nieuwe voertuigen met airconditioning.
  • De faciliteiten bij de Serangan-pier zijn erg goed en schoon, er zijn restaurants aanwezig, het havengebied is zeer ruim en de haven is niet zo druk als bij de strandhaven van Sanur.
  • Het snellebootpersoneel helpt passagiers echt bij het overtochtproces. Het personeel zorgt voor de spullen die u van het voertuig naar de snelle boot vervoert.
  • Serangan Haven is speciaal ontworpen voor snelle boten, waardoor passagiers heel gemakkelijk op en van de snelle boot kunnen stappen zonder nat te worden.

Alle faciliteiten die beschikbaar zijn in de haven van Serangan zorgen ervoor dat u echt wordt bediend en verminderen het gedoe van uw reis met een snelle boot van Bali naar het eiland Gili Trawangan of Nusa Lembongan.

Welke havenlocatie naar Gili Trawangan zou u kiezen?

Om de beste snelle boothaven op Bali voor u te bepalen, moet u het dichtstbijzijnde vertrekpunt bepalen bij de locatie waar u verblijft, evenals de prijs van snelle boottickets naar Gili Trawangan vanaf Bali.

Dichtstbijzijnde vertrekpunt naar hotellocatie

Als u verblijft in een van de hotels in de omgeving van Zuid-Bali zoals de toeristische trekpleisters Nusa Dua , Seminyak, Tanjung Benoa, Kuta, Legian, Canggu, Uluwatu. Dan de haven van Serangan of het strand van Sanur, de snelle boothaven die het dichtst bij uw hotellocatie ligt.

Als u in de gebieden centraal Bali en Oost-Bali verblijft. Zoals in de toeristische gebieden Ubud, Amed, Tulamben, Sidemen, Candidasa. Dan is de haven van Padang Bai het beste en dichtstbijzijnde vertrekpunt bij uw hotel.

Als uw hotel in het zuiden van Bali ligt, maar u wilt vertrekken vanuit de haven van Padang Bai Karangasem. Vervolgens reist u ongeveer 1 uur en 40 minuten. Het is een goed idee om een Snelle bootticket naar Gili Trawangan vanuit Padang Bai te boeken, inclusief het ophalen en inleveren van het hotel.

Selectie op basis van de prijs van een fastboatticket naar Gili Trawangan

Als u goedkope snelle bootticketprijzen van Bali naar Gili Trawangan wilt, dan is de snelle boot in de haven van Padang Bai degene die u moet kiezen. Als u comfort en de beste service wilt, dan is de snelle boot in de haven van Serangan degene die u moet kiezen.

Er zijn verschillende bootaanbieders naar Gili Trawangan die goedkope prijzen aanbieden aan passagiers, maar bootaanbieders leggen vaak het aantal passagierscapaciteiten op aan de boot. Dit is uiteraard erg gevaarlijk en ongemakkelijk voor u.

Aanbevolen snelle bootbedrijven naar Gili Trawangan Lombok

Hieronder vindt u een lijst met bedrijven die snelle boten naar Gili Trawangan-tochten aanbieden vanaf Bali, enkele reis of retour. Klik op de link voor meer gedetailleerde informatie over elk bedrijf dat snelle boten aanbiedt!

1. Blue Water Express snelle boot

BlueWater Express, een van de bedrijven die transferdiensten aanbiedt naar het eiland Gili Trawangan, Lombok vanuit Bali of vice versa. We raden u aan dit bedrijf te kiezen, omdat het een van de beste manieren is om vanuit Bali naar Gili Trawangan te komen. Transferservice per snelle boot vanaf Bali, elke dag geserveerd door BlueWater Express.

BlueWater Express neemt levensverzekeringen op in hun dienstverlening. Dus als u het Gili Trawangan Lombok-tourpakket bij BlueWater Express heeft gekocht, hetzij voor een enkele reis of een retourtransfer, dan bent u gedekt door een levensverzekering.

De ankerplaats voor de BlueWater Express snelle boot ligt in de haven van Serangan. Daarnaast is de BlueWater Express snelle bootprijs inclusief ophaal- en wegbrengdiensten op uw verblijfplaats op Bali. De reistijd met de BlueWater Express snelle boot van het eiland Bali naar het eiland Gili Trawangan Lombok bedraagt ongeveer 2 uur en 30 minuten.

2. Gili Getaway snelle boot

Het tweede speedbootbedrijf dat we Gili Trawangan vanuit Bali aanbevelen, maakt gebruik van Gili Getaway Fast Boat. Het bedrijf Gili Getaway Fast Boat biedt ook transferdiensten aan voor vakanties op Gili Trawangan. Er worden ook elke dag transferdiensten aangeboden, zowel van Bali naar het eiland Gili Trawangan of vice versa.

Uiteraard is een levensverzekering inbegrepen in de Gili Getaway Fast Boat-prijs. Gili Getaway Fast Boat vertrekt vanuit de haven van Serangan, Bali, omdat de haven van Serangan de meest comfortabele manier is om vanaf Bali naar Gili Trawangan te komen.

Als u verblijft in een toeristische attractie op Bali , de zuidelijke regio van Bali, zoals de toeristische attractie Kuta of de toeristische attractie Tanjung Benoa , hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u de haven van Serangan kunt bereiken, omdat de Gili Getaway Fast Boat Het Attack-bedrijf biedt een ophaal- en wegbrengservice van waar u verblijft en is bij de prijs van het snelle bootticket inbegrepen. De gemiddelde reistijd van Gili Getaway Fast Boat van Bali naar het eiland Gili Trawangan is 2 uur en 30 minuten.

Reviews
reviews
  • De Beste manier om vanuit Bali naar Gili Trawangan te komen

Trending Now

Iklan