Iklan

Lahangan Sweet Bali

Bali Gids Tours
Wednesday, June 7, 2023 Last Updated 2023-10-02T15:03:19Z

Bij Lahangan sweet heb je van twee kanten een uitzicht op een schitterend gebergte. Werkelijk zo ver als je kunt kijken zie je schitterende rotsen in combinatie met natuur en lokale dorpjes. Daarnaast zijn er mooie plekken om foto’s te maken met het landschap op de achtergrond. Werkelijk de plek om te bezoeken als je van een mooi uitzicht houdt.

“Eén van de mooiste plekken op Bali is Lahangan Sweet. Dit uitzicht punt bevind zich op ongeveer 1.400 meter hoogte en is echt schitterend om te bezoeken. De weg ernaartoe is ook nog is makkelijk te bereiken (mits het niet geregend heeft).”

Lahangan Sweet Karangasem is de nieuwste bezienswaardigheden voor diegenen die van natuur, avontuur en selfie-foto's houden. De Lahangan Sweet bevindt zich in Banjar Gulinten, Bunutan Village, Abang District, Karangasem Regio. Gelegen in een heuvelachtig gebied grenzend aan de Lempuyang-heuvels, in dit gebied bevindt zich ook de Lempuyang-tempel die nu een populaire tourbestemming in het Oosten van Bali is.

De prachtige charme van de natuur in het Oost-Bali-gebied is op dit moment populair. Oost Bali biedt vele mooie plekken. De aanwezigheid van Lahangan Sweet in Gulinten draagt bij aan de lijst met interessante recreatieve plaatsen die u kunt bezoeken. De afstand van de Zuid Bali is ongeveer 85 km. De afstand van Amed is ongeveer 9 km door de dorpen Culik en Lingawana, terwijl vanaf de Bunutan-strandsnelweg de afstand naar Lahanagan Sweet ongeveer 11 km is. Toegang tot de locatie is in de richting van de heuvels, dus zorg ervoor dat uw voertuig in goede staat verkeert.

Rond het Abang-district zijn er, afgezien van Lahangan Sweet Karangasem, een aantal populaire bezienswaardigheden die verplichte toeristische bestemmingen zijn in Oost-Bali, waaronder de toeristische attractie Tirta Gangga, de Lempuyang-tempel, Amed Beach, Jemeluk Beach en Bunutan Beach. Als u op vakantie bent in dit gebied, dan kunnen deze toeristische attracties worden verpakt in een dagtourbestemming, en Lahangan Sweet biedt een volledig natuurlijke sfeer die u zelden kunt vinden, in dit gebied presenteert het de prachtige natuur van zonsopgang, zonsondergang , valleien, zee, heuvels en bergen. Je kunt deze combinatie van prachtige natuurlijke landschappen alleen vinden bij Lahangan Sweet Karangasem, 's ochtends kun je getuige zijn van de perfectie van de zonsopgang of zonsopgang, in de verte zie je de berg Rinjani en de charme van het strand van Amed vanaf de toeristische attractie Lahangan Sweet, daarnaast ziet de natuurlijke schoonheid van de heuvelvalleien er charmant uit. Aan de westkant ziet de berg Agung er torenhoog uit, ziet er geweldig uit en ziet er weer zo aantrekkelijk en spectaculair uit bij zonsondergang. Daarom is Lahangan Sweet een aanrader voor je volgende toerbezoek in Karangasem.

Wanneer je een bezoek brengt aan Bali zal je enorm veel uitkijkpunten tegenkomen waar je kunt genieten van schitterende landschappen. Zeker in het Noorden en rondom de vulkanen komt de behoefte op om elke minuut te stoppen voor wat foto’s. Eén van de mooiste plekken op Bali die ik heb mogen zien is Lahangan Sweet. Dit uitzicht punt bevind zich op ongeveer 1.400 meter hoogte en is echt schitterend om te bezoeken. De weg ernaartoe is ook nog is makkelijk te bereiken (mits het niet geregend heeft).

Boven heb je van twee kanten een uitzicht op een schitterend gebergte. Werkelijk zo ver als je kunt kijken zie je schitterende rotsen in combinatie met natuur en lokale dorpjes. Daarnaast zijn er mooie plekken om foto’s te maken met het landschap op de achtergrond. Werkelijk de plek om te bezoeken als je van een mooi uitzicht houdt.

Bijna elke hoek van deze toeristische plek biedt prachtige natuur, daarom zijn er een aantal plekken of ritten gemaakt om gewoon te ontspannen of selfie-foto's te maken met instagrambare natuurlijke landschappen, een prachtig en verbazingwekkend natuurlijk landschap dat je niet kunt vinden op andere toeristische plekken. Een mix van prachtige natuurlijke panorama's vanaf de zee, valleien, heuvels en bergen, vooral in combinatie met natuurlijke zonsopgangen en zonsondergangen die je op één plek kunt zien. Langang Sweet Karangasem is ook een ideale plek om te kamperen of kampeertochten te maken. Als je op avontuur wilt gaan in Lahangan Sweet, is er ook een gids aanwezig voor de trekkingactiviteit.

de toeristische attractie Lahangan Sweet in Gulinten is nog in aanbouw, inclusief wegtoegang tot de locatie, maar dit is de nieuwste toeristische plek in het toeristische gebied van Oost-Bali, dat door veel lokale bewoners, waaronder toeristen, is bezocht. Deze toeristische plek is momenteel hot, trending en hits in Karangasem Regency. Wat betreft de naam Lahangan zelf, het komt van het woord 'laha' wat onvruchtbaar betekent. Dit gebied is inderdaad een onvruchtbaar land, dat spectaculaire natuurlijke landschappen biedt. Voorzieningen en voorzieningen zoals badkamers en stallingen zijn er al. Als je met een vierwielig voertuig of auto naar Lahangan Sweet Karangasem gaat, dan is er ongeveer 800 meter voor de locatie parkeergelegenheid.Als je met de motor rijdt, kun je direct naar de locatie en hoef je niet te lopen, maar je moet voorzichtig zijn, want het is nog steeds een onverharde weg. Terwijl er op dit moment nog geen toegangsprijs is, alleen een donatie naar believen. Adres en locatie naar deze toeristische plek, kijk op google maps.

Je belevenis

Highlights
  • Enkele van de beste uitzichtpunten op Mount Agung is Lahangan Sweet. Dit ongelooflijke uitzichtpunt op Bali biedt uitstekende uitzichten op de machtige Mount Agung-vulkaan.
  • Er zijn nog veel meer uitzichtpunten met uitzicht op Mount Agung, maar wij denken dat Lahangan Sweet het beste, meest gevarieerde en meest indrukwekkende uitzicht biedt op de hoogste vulkaan van Bali. Het mooie van Lahangan Sweet viewpoint is dat je hier zowel zonsopgang als zonsondergang kunt zien. De fotografieplekken bij Lahangan Sweet zijn ook erg gevarieerd met verschillende uitkijkpunten

Veelgestelde vragen

Entrance ticket van Lahangan Sweet is IDR 30.000 en voor de jeep IDR 50.000 per persoon. Met dit toegangskaartje van 30.000 rupiah kun je natuurlijk al ontspannen en foto's maken op enkele van de voorziene fotoplekken.

Niet vergeten om, sandalen, Zonnebrandcreme en insectenwerend middle mee te nemen.

De excursie kunt je boeken via balireisgids.com. Neem dan contact met ons op!. De excursie kunt je aan het eind van De Excursie in Euro of Rupiah betalen.

Reviews
reviews
  • Lahangan Sweet Bali

Trending Now

Iklan