Iklan

Banyumala waterval en wanagiri Bali

Bali Gids Tours
Monday, January 31, 2022 Last Updated 2022-10-16T22:50:30Z

Op zoek naar een verborgen juweeltje buiten de gebaande paden? Als u wilt zien kunt U naar Noord-Bali Bezoeken. De noordelijke regio is vruchtbaar, groen en bruist van de landbouw. Er zijn zoveel gebieden die er ongerept uitzien.

Een van de meest interessante dingen in Noord-Bali is de waterval. Er zijn veel mooie watervallen in het noorden van Bali. De meest populaire waterval in dit gebied is de GitGit-waterval en is meestal druk met toeristen. Maar als u op zoek naar rustige en mooie waterval bent, raad ik u aan naar de Banyumala Twin-watervallen te gaan.

De Banyumala Twin-watervallen liggen op ongeveer twee uur rijden van Denpasar. Zorg er dus voor dat u uw dag vroeg begint en een verstandige planning maakt als u veel op één dag wilt bereiken.

De weg naar Bunyumala waterval is zelfde weg naar tweeling meer in Puncak Wanagiri dorp. Puncak Wanagiri is een toeristisch park voor foto's. Voordat je naar banyumala waterval gaat raad ik U aan hier langs te gaan voor een paar Instagram waardige foto's. U kunt foto's maken met het prachtige meer als achtergrond.

Bali excursies
Wanagiri Hidden Hills

Deze toeristische plek in Wanagiri lijkt op dit moment een nieuwe recreatieve bestemming te zijn, veel toeristen, vooral lokale mensen, zijn nieuwsgierig en willen meer weten over deze plek. bovendien, sociale media trends die momenteel druk zijn, natuurlijk willen de mensen genieten van nieuwe en moderne toeristische attracties die hits en actuele trends zijn.

Deze plaats is gepland voor selfie-fotorecreatie op Bali, Puncak Wanagiri is aantrekkelijk gemaakt als een unieke en interessante fotoplek. Het gebruik van enkele materialen uit de natuur (hout en bamboe) om de vorm of contouren van de omgeving niet te veranderen.

Dit ontwerp maakt deze plek uniek en interessant, in combinatie met de achtergrond van de pracht van Lake Buyan, is het panorama op deze plek erg mooi en fantastisch. Totdat de selfie-tour op Wanagiri een trend en hits werd, vooral voor jongeren.

Bali excursies
Wanagiri Hidden Hills

Deze selfie-toeristenplek in Wanagiri wordt beheerd door lokale mensen in het dorp Wanagiri, Kec. Sukasada, Buleleng Regency - Bali, als toeristisch gebied van Noord-Bali.

Als U de tour vanuit de richting van Zuid-Bali of de luchthaven Ngurah Rai start, moet u een reis maken richting Bedugul, nadat u bij de Wanagiri T-splitsing bent aangekomen en vervolgens linksaf richting de Asah Gobleg-route. recht door is de weg naar de Gitgit-waterval. De selfie foto's plek is ongeveer 7 km na de toeristische attracties van Ulun Danu Beratan tempel die aan de oever van Beratan meer Bedugul werd gebouwd.

Er zijn ongeveer 6 selfie-attracties in Puncak Wanagiri, als ze vanuit de richting Denpasar allemaal aan de linkerkant van de weg liggen. omdat het ravijn aan de linkerkant van de weg direct een panoramisch uitzicht biedt op het meer van Buyan.

Een van de selfie-attractie bij puncak Wanagiri is een platform met bamboe en houten stokken, dat zich in Banjar Yeh Ketipat Wanagiri bevindt. Deze plaats is interessant gemaakt in de vorm van een scherpe punt, zodat het lijkt op de vorm van een boot of schip dat bekend staat als de Titanic Boat. Dit uiteinde wordt gebruikt als een trending locatie om te poseren.

Dan zorgt deze plek voor een schommel, die wordt opgehangen aan de stam van een grote houten boom die aan de rand van een klif groeit.

Met de achtergrond van Lake Buyan is er ook een plat bord van 4 m2 breed als plek om te poseren, dus degenen die van selfies houden, zullen deze plek niet verspillen.

Diverse interessante foto's over de bruggen en schommels bij Wanagiri , heeft u misschien veel gevonden op internet, ook op sociale media zoals Facebook en Instagram. Nu heeft U de mogelijkheid om te genieten en de indruk te voelen.

Na selfie foto plek hebt gepaseerd en dan gaat U klein stukje verder rijden en slaat rechtsaf op een gecementeerd pad. Reis ongeveer 10 minuten rijden over dit pad. Vanaf de parkeerplaats De tocht naar de Banyumala waterval kan nog ongeveer 15 minuten lopen duren. Geniet tijdens de tocht naar beneden van het prachtige landschap. Het klimaat in het noorden van Bali is ideaal voor de teelt van hortensia's, daarom worden ze volop gekweekt. Als je eenmaal aan het einde van het pad bent, wees dan heel voorzichtig. Het is erg steil en glibberig.

Bali Excursies
Banyumala Waterval

verder komt U wederom aan bij een prachtige waterval. Het zijn feitelijk twee watervallen die naast elkaar liggen, maar op het oog lijken het er veel meer. Het water stroomt hier rustig tussen de tropische planten naar beneden dus je kun er ook heerlijk onder zwemmen. Het natuurlijke zwembad is slechts 2 meter diep en op zonnige dagen heeft het water een fraaie blauwe kleur. Ga er vroeg in de ochtend naartoe als U dit stukje paradijs helemaal voor uwzelf wilt hebben. Niet veel mensen bezoeken deze waterval, waardoor je er nooit te veel mensen zullen zien. Je kan er trouwens ook goed zwemmen.

De Banyumala watervallen zijn de belangrijkste en de mooiste watervallen, maar als je een korte wandeling van 5 minuten langs de rivieroever maakt, vind je nog drie kleine watervallen. Deze plek is echt een juweeltje en ik stel voor om het niet te missen.

Reviews
reviews
  • Banyumala waterval en wanagiri Bali

Trending Now

Iklan