Iklan

WATERTUIN TIRTAGANGGA BALI

Bali Gids Tours
Monday, October 25, 2021 Last Updated 2022-04-06T01:58:46Z
Tirtagangga ligt circa 7 km ten noorden van Amlapura regio. Tirtagangga is een van de mooiste plaatsen in het oosten van Bali. Deze water tuin is een vijver met prachtige natuur en fonteinen omringd door een weelderige tuin en stenen beelden en staanbeelden.De naam Tirtagangga is letterlijk betekent water van Ganges. Dat is een verwijzing naar de heilige hindoerivier in India. Deze water tuin werd in 1947 door de koning karangasem Anak Agung Anglurah Ketut karangasen aangelegd. Tirtagangga is een heerlijke plek om bij te komen. water tuin is gebouwd op de plek van een heilige bron water die vanonder een banyan te voorshijn komt, de plaats van een kleine watertempel. In 1963 was deze tuin bijna volledig verwoest door de uitbarsting van de Mount Agung. Het is liefdevol herbouwd en gerestaureerd en heeft een sfeer van authentieke koninklijke pracht. Het middelpunt van het paleis is een elf etages-hoge fontein en er zijn vele mooie houtsnijwerken en beelden die de tuinen sieren.Het water van Tirta Gangga wordt als heilig beschouwd en wordt regelmatig gebruikt voor religieuze ceremonies in tempels.  de plaatselijke bevolking komen  naar tirta gangga op de belangrijke dag voor de reineging ceremonie. Bij de procesies worden de offers op de hoofd  gedragen, De ceromonie wordt Onder leiding van de lokale tempel priesters gehouden. De ceremonie wordt ook begeleid door het heilige zingen en gamelan muziek.

Vakantie Bali

Tirta Gangga is een populair uitstapje tijdens uw vakantie op Bali. Dit is een geweldige plek om te ontspannen en het heeft de sfeer van het oude Bali. Je kunt zwemmen in het koele heldere bronwater voor een kleine vergoeding. De architectuur van deze water tuin is een mix van Europese architectuur met Chinese architectuur en traditionele Balinese architectuur.  Deze plaats wordt door zeer mooie panorama's omringd. Tirta Gangga is een belangrijke reisbestemming om te bezoeken.


De excursie naar de oostelijke regio met een bezoek aan Tirtagangga is de juiste keuze tijdens uw vakantie naar Bali. Vergeet daarom niet een fototoestel mee te nemen. De prachtige natuur met mooie beelden en het typische uitzicht op de voet van de berg kunnen een instagrambare fotoachtergrond zijn. Je kunt verschillende poses doen door de hoeken en fotoplekken te verkennen die heel geschikt zijn om sociale media te versieren.

Reviews
reviews
  • WATERTUIN TIRTAGANGGA BALI

Trending Now

Iklan