Iklan

VIRGIN BEACH OR WHITE SAND BEACH BALI

Bali Gids Tours
Friday, October 15, 2021 Last Updated 2022-04-06T02:33:50Z
Het strand ligt in het noord oostelijke deel van het eiland Bali, in de regio Karangasem. Het strand staat bekend als Virgin Beach of White Sand Beach, en door de lokale bevolking vaak Perasi Beach wordt genoemd. Het water is heel helder, met een turkoois blauwe kleur degradatie, dit strand ziet er erg mooi uit. Het is zonde als je dit Virgin Beach nog nooit hebt bezocht. Deze strand heeft veel namen, het is eigenlijk maar één strand, dus raak niet in de war door de vele namen. Als je de lokale bevolking vraagt bij het zoeken naar dit strand, moet je het strand in het dorp Perasi Karangasem noemen. Omdat veel lokale mensen niet weten dat dit strand veel namen door de toeristen worden gegeven zoals Virgin beach Bali. De naam virgin Beach door de toeristen wordt genaamd Omdat Deze strand nog steeds mooi, rustig, stil en schoon is. Het zand op het strand van Perasi (virgin beach) is niet echt wit, het is meestal geel en licht vermengd met zwart zand, maar staat bekend als "wit zand strand". Als je er bij zonnig weer komt, zie je helderblauw zeewater en is het perfect om te zwemmen of snorkelen.

Vakantie Bali

andere bezienswaardigheden in de buurt van virgin beach zoals Ujung water paleis, Tirtagangga water tuin, candidasa, Tenganan dorp-de oorspronkelijke inwoners van Bali, en de beroemde lempuyang tempel waar de ingang uitkijkt op de Agung vulkaan die als de ingang naar de hemel is. 


Virgin beach of white sand beach is echt mooi strand, Kokospalmen en twee kliffen aan weerszijden van het strand maken het strand heel prachtig. Bugbug en Perasi Heuvels zijn levende hekken die de heiligheid van Virgin Beach beschermen. Het zee panorama op Virgin Beach is inderdaad ongelooflijk mooi. Bij een bezoek aan dit strand is de sfeer rustig en comfortabel.
Reviews
reviews
  • VIRGIN BEACH OR WHITE SAND BEACH BALI

Trending Now

Iklan