Iklan

CANDIDASA BALI

Bali Gids Tours
Thursday, October 14, 2021 Last Updated 2022-04-06T02:35:17Z

Candidasa bevindt zich in Amuk Bay, een van de beroemde bezienswaardigheden om te snorkelen en duiken. De kleine eilanden van Teluk Amuk zoals Gili Tepekong, Gili Biaha en Gili Mimpang bieden spectaculaire onderwaterschoonheid aan. Candidasa garandeert u een geweldige duikervaring, terwijl u op vakantie naar het eiland Bali, vooral de regio Oost-Bali bent. Het strand van Candidasa biedt ook hoge en lang gerekte golf rollen aan. De golven breken niet snel, zodat u van surfen kunt genieten. Candidasa biedt een aantal hotels, resorts en villa's aan, ook inclusief andere ondersteunende faciliteiten zoals restaurants en verschillende toeristische service centra. Dit gebied is ook een steunpilaar van het toerisme in Karangasem Regio. Candidasa biedt veel dingen aan, vooral het kustgebied waar u kunt ontspannen, het natuurlijke gevoel van het Candidasa-strand in Karangasem is kalm, vredig en stiller dan andere stranden van Bali, dus het gebied maximaliseert u om te kunnen genieten van rusttijd, een aantal herbergen aan het strand bieden uitzicht op de kust met een relatief goedkopere en betaalbare prijs, het kan worden gebruikt als een tijdelijke of langdurige verblijfplaats. Candidasa kunt uw volgende reisbestemming zijn.


Vakantie Bali


Naast accommodatie faciliteiten zijn er een aantal restaurants, spa's, toeristische informatie service centra zoals rondleidingen, autoverhuur op Bali, snorkelen duikdiensten. Voor zee toerisme zijn snorkelen en duiken het meest ideaal, de natuurlijke schoonheid van de onderwaterwereld kan ervoor zorgen dat u zich langer thuis in Candidasa voelt. Vindt u leuk visserij? U kunt op het strand een aantal vissersboten huren. Candidasa heeft prachtige stranden, plekken om te ontspannen en parkeergelegenheid is goed voorzien, drankstalletjes en verschillende tuinhuisjes aan het strand kunnen worden gebruikt om te ontspannen. Als u van de schoonheid van andere stranden in dit gebied wilt genieten, kunt u uw reis voortzetten naar Virgin Beach. Als u op vakantie bent en een rondleiding maakt, zijn er ook andere attracties in de buurt van Candidasa, namelijk Tenganan, Ujung, Tirtagangga, prasi witte zandstranden en recreatie. De Odyssey Submarine Bali-onderzeeër, verkent het onderwaterlandschap, de enige onderzeeër op Bali , vergezeld van duiken op een diepte van 35 meter onder het oppervlak. Als u vanaf zuid Bali reist, zijn een aantal plaatsen in dezelfde richting, bijvoorbeeld weeftechnieken dubbele ikat Pegringsingan, evenals een aantal andere plaatsen zoals Ujung, Tirtagangga en Amed.


Een aantal watersportspellen zonder motor worden gepresenteerd met onderwaterschoonheid, ze zijn inderdaad beperkt, in tegenstelling tot die gepresenteerd op Tanjung Benoa Nusa Dua, verschillende watersportspellen met motoren worden volledig gepresenteerd, maar ze zullen natuurlijk bijdragen aan het lawaai, in tegenstelling voor Candidasa ziet het er altijd kalm en rustiger uit, bezoekers geven uw activiteiten meer privacy en flexibiliteit. Nadat u met het verkennen van de regio Oost-Bali tevreden bent, kunt u uw tocht voortzetten naar het Rendang-gebied waar de natuurlijk uitzicht op rijstvelden met uitzicht op de berg Agung. Rendang is ook een van mooie plek op Bali omte Raften. U geniet van echt prachtige mooie natuur tijdends de Rafting avontuur over Telaga waja Rivier


Reviews
reviews
  • CANDIDASA BALI

Trending Now

Iklan