Iklan

BLUE LAGOON BEACH BALI

Bali Gids Tours
Sunday, October 17, 2021 Last Updated 2022-04-06T02:02:26Z
Blue Lagoon Beach ligt in het oostelijke deel van het eiland Bali in de regio Karangasem. Deze strand is een van mooie bezienzwaardigheden in het Oosten van Bali. Dus als je een tour agenda naar het oosten van Bali hebt dan moet je Blue Lagoon bezoeken. Het strand is nog minder bekend strand nabij Pandangbai. Pandangbai is bekend om het vertrek van boten richting Lombok en de Gili’s. Het is geen groot strand, maar zeker een bezoek waard. Het strand is rustig en mooie prachtige natuur, Het wordt omringd door weelderige groene en rotsachtige heuvels aan elke kant. Het strand is wit zand en helder blauw water. Als u dit strand bezoekt, voelt het als een privé strand. Blue Lagoon Beach is erg mooi strand en ook een paradijs voor snorkelliefhebbers. Het strand heeft prachtige onderwaterwereld zoals prachtige gekleurde tropische vissen en prachtige koraalriffen. Tijdens het snorkelen bij Blue Lagoon Beach Bali kunt je gemakkelijk murrays, Morish idolen, koeienvis, schildpadden vinden. 

Bali vakantie

soms stroomt het water sterk, daarom is moeilijk om naar de snorkel plek punt te bereiken. Dus kun je niet zelfstandig naar toe zwemmen, maar tegen een kleine vergoeding kan een van de vissers in de haven je brengen met een jukung, een traditionele boot. vanaf de haven is circa 5 minuten varen met jukung. 
Als de tour vanuit Blue Lagoon naar het oosten gaat, ontmoet je een aantal andere bezienswaardigheden, zoals Candidasa, Tenganan, Virgin Beach, Ujung-water paleis en de Lempuyang-tempel. 


Toegang tot het Blue Lagoon-strand in Karangasem is vrij eenvoudig. Als u vanuit Kuta komt, via de Ida Bagus Mantra-bypass, duurt het ongeveer 90 minuten met de auto, terwijl het vanaf Padangbai toeristisch centrum slechts 5 minuten met de auto is. Als u het Padangbai-gebied binnenkomt, vóór de ingang van de veerhaven, neemt u bij de splitsing de weg naar de Silayukti-tempel en volgt u de aanwijzingen naar het Bloo Lagoon-hotel, want de locatie van dit strand ligt direct aan de voet van de heuvel, onder het hotel . Na aankomst op de parkeerplaats ga je tientallen trappen naar beneden die je naar het strand leiden, de toegang is vrij eenvoudig, slechts een paar stappen te voet. 

Reviews
reviews
  • BLUE LAGOON BEACH BALI

Trending Now

Iklan