Iklan

Tips & Winkelen

Bali Gids Tours
Monday, March 15, 2021 Last Updated 2022-01-21T09:29:49Z
Hier op Bali is ook mooie plek omte winkelen.Bali is een paradijs voor koopjes van zeer goedkope strand en vakantiekleding tot verfijnde kunstnijverheid producten aan toe. Dit tropisch paradijs bekend om zijn duizenden tempels houd ook zijn naam hoog door de vele lokale markten,winkeltjes en kramen met een scala aan handelswaar. Op het eiland van de goden vind je ook super grote winkelcentra.

Excursies Bali

1.Batubulan
Hier moet je zijn voor Batik stoffen, en dit is tevens het centrum van de beeldhouw kunst.

2.Celuk
Dit is het centrum van honderden Zilveren en Goudsmeden. In elke straat vind u wel een klein atelier annex winkeltje. 

3.Ubud En Tegalalang
Deze plaats staan de Kunstnijverheidskraampjes dicht op elkaar geplakt om hun producten aan de man te brengen. 

4.Mas en Kemenuh 
Deze plaatsjes zijn bekent om hun houtsnijwerken en maskers. Hier treffen we langs de hoofdstraat een groot aantal werkplaatsen en winkeltjes aan. 

5.Klungkung en Candikuning 
In deze plaatsen vind je veel grote Kunstmarkten. Hier wordt worden alle vormen van Balinese Kunst verhandeld van echt tot kitsch. 

6.Kuta 
Dit is een stad die lijkt op een stad die we ook aan de Costa del Sol vinden. Hier treffen we ook vele grote winkelcentra, kroegen en Discotheken aan. Dit is een plaats met een bruisend uitgaansleven. Dus erg druk en dus niet echt Balinees. Zeker een must voor de jeugd 16+

fooien en afdingen 
Aan de serveersters, kamermeisjes en de jongen die helpt met de bagage kunt u een kleine fooi geven wat zeer gewaardeerd wordt. Ook de gids/chauffeur stellen een fooi zeer op prijs. Afdingen is op Bali heel gewoon, blijf vooral vriendelijk tegen de mensen, met lachen komt u een heel eind. Op plaatsen waar veel toeristen komen is de vraagprijs hoog en moet u zeker sterk afdingen.
Reviews
reviews
  • Tips & Winkelen

Trending Now

Iklan