Iklan

Prijs info

Bali Gids Tours
Tuesday, March 16, 2021 Last Updated 2022-07-02T06:59:19Z

Bali Gids Tours is de specialist voor de excursies of rondreizen tijdens uw vakantie op Bali. De beste kwaliteit staat voor ons op de eerste plaats. Wij willen graag de gasten laten genieten een bijzondere ervaringen laten opdoen tijdens de excursies of rondreizen op Bali. Om onze doelstellingen te realiseren maken wij gebruik van de beste gidsen voor ons tourprogramma. De gidsen zijn gecertificeerd, deskundig en van Balinese afkomst. Ze spreken goed nederlandse taal. Met plezier nemen zij u mee in de geshiedenies, cultuur, natuur, tradities etc.

De prijzen kunnen verschillen op basis van het aantal personen en het soort excursies of rondreizen. Wees vrij om dit op te vragen via mail of whatsapp :


Email : diatmika1980darma@yahoo.com
Email : baligids@hotmail.com
App    :  +6281338633044 

U krijgt direct antwoord op uw vraag en eventuele andere verzoeken. Het is ook mogelijk om uw eigen programma op te stellen, hetzij met mijn hulp of met informatie die u zelf heeft bemachtigd.


Bali reisgids


U kunt dan de auto huren met chauffeur en nederlands sprekende gids of engels sprekende gids. Wij brengen u dan overal naar toe waar u maar wilt.

Reviews
reviews
  • Prijs info

Trending Now

Iklan